ویژگی های یک سایت خوب
نکته ی بسیار مهم در کسب و کار و فعالیت های اینترنتی، داشتن یک سایت با طراحی ایده آل است که بتواند…
- خواندن ادامه
- ۱۳۹۸/۰۵/۱۹
بحث درباره نقش بالقوه CTR به عنوان یک عامل رنک دهنده همچنان ادامه دارد و توسط شرکت کنندگان این آزمایش؛ سزارینو مورلاتو و آندره اسکارپتا به نتایجی رسیده است. سال گذشته، من باید یک کار مدیریتی در رابطه با اعتبار آنلاین برای یک مشتری انجام می دادم. زمانی که می توانستم رنک آن وبسایت را از بیشتر وبسایتها بالا ببرم، یک مسئله خاصی کار را برایم سخت کرد: دو مکان اصلی سایت را چند مقاله خیلی قدیمی (برای مثال مربوط به سالهای 2005-2006) آن صفحه اشغال کرده بود. وظیفه من این بود که آن نتایج را حذف کنم و اموال دیجیتال مشتریم را افزایش بدهم. اموال دیجیتال به حسابهای اینترنتی و داده های شخص در دنیای دیجیتال گفته می شود. متاسفانه پس از آن که استراتژی ساختن لینک برای اموال دیجیتال را به کار گرفتم، نتوانستم به هدفم برسم.
پس تصمیم گرفتم یک راهکار دیگری را امتحان کنم: با به یاد داشتن تئوریهای متعددی که راجع به تعداد کلیک کاربران در صفحات نتایج جستجو خوانده بودم، چند نفر در زمینه کارهای ریز شبکه ای استخدام کردم و به آنها گفتم که روی اموال دیجیتال کلیک کنند. در عرض چند هفته، اموال دیجیتال کل مقالات روزنامه ها را در بر گرفتند. نتیجه آنقدر جالب بود که تصمیم گرفتم به همراه دوستم، آندره اسکارپتا آزمایشی را انجام دهم و فرضیه اینکه کلیک کاربران بر لینکها نشانه افزایش رنک است را معتبر سازم.
ما یک نرم افزار طراحی کردیم که توانایی انجام یک سری پروسه کلیک کردن به صورت اتفاقی در یک جستار را داشت و شامل ویژگیهای زیر می شد:
• با استفاده از یک سرویس خاص پراکسی، به هزاران آدرس آی پی در آمریکا دسترسی پیدا کردیم.
• حدود پانصد رشته کاربر-نماینده از بین کاربران تبلت، موبایل و دسکتاپ جمع آوری کردیم تا از آنها جهت تقلید کردن از چندین کاربر دیگر استفاده کنیم.
• نرم افزار هر بار یک بخش جداگانه ای را باز می کرد که توسط یک جستار گوگل درست شده بود، طرز کارش به این صورت بود که روی یک URL مشخص کلیک می کرد، یک صفحه ای باز می کرد و حدود بیست ثانیه روی آن صفحه می ماند.
• هر دفعه نود و پنج درصد مواقع یک آی پی منحصر به فردی داشت و آی پی های تکراری هرگز به صورت متوالی نبودند.
• ما به طور اتفاقی چند درخواست (بین 250 و 700 تا در روز) داشتیم که تعداد درخواستهای همزمان بین 2 و 4 تا بودند.
می دانیم که گوگل هزارن عامل را در محاسبه رنک یک URL در نظر می گیرد؛ بنابراین، ما سعی کردیم تا بسیاری از عوامل سئوی On page وسئوی Off page را درنظر نگیریم که شاید می توانست برنتیجه آزمایش ما تاثیری بگذارد. پس از یک بحث طولانی، با ویژگیهای زیر موافقت کردیم:
نرم افزار می بایست:
• یک جستار مستقل بدون هیچ ترافیک باشد که به سایت بازیهای المپیک زمستانی 2002 لینک شده باشد.
• یک PDF با ده نتایج برتر باشد (بنابراین اکثر عوامل رنکینگ آن-سایت مستثنی می شد)
• لینکهای ورودی صفر را ببندد.
• بخشی از یکSERP نسبتا مقاوم باشد. ( SERP به معنای صفحه نتایج موتور جستجو)
• موقعیت بین هشتم و نهم در صفحه اول گوگل باشد
• بخشی از SERP با نتایج جستجوی جهانی کم باشد یا اصلا نباشد.
به منظور بررسی و کنترل تغییرات، از روشهای متعددی استفاده کردیم:
1. با استفاده از Proranktraker.com تغییر رنک روزانه را بررسی می کردیم.
2. موقعیت هر URL جداگانه ای که روی آن کلیک شده بود، در فایلی ثبت و ضبط کردیم.
پس از یک هفته فعالیت، رنک URL ی که کلیک می شد، از دهم به سوم رسید و میانگین رنک از آن به بعد بین موقعیت چهارم و پنجم باقی ماند. ما کاملا از نتایجی که توسط Pro Rank Tracker مطمئن نبودیم؛ معمولا این سایت به اندازه کافی دقیق است اما همه می دانیم که گوگل نتایج را بر اساس موقعیت مکانی کاربران تغییر می دهد. برای آنکه بررسی درستی از تغییرات رنک داشه باشیم، موقعیت هر URL را که توسط نرم افزار کلیک شده بود ضبط کردیم. متوجه یک اتفاق جالب شدیم: میانگین رنکها بیشتر از آنچه فکرش را می کردیم در حال رکود بود!
پس از آن آزمایش هم نمی توانیم به طور قطع بگوییم که میزان کلیک در هر صفحه یک عامل رنک می باشد. ما با دیدگاه AJ Kohn موافق هستیم که احتمالا یک آف ستی است که نتایج را بر اساس علایق خاصی از سوی مخاطبان تغییر می دهد. می توانیم بگوییم که ارتباطی بین کلیک ها و “رنکینگ آشکار” یک جستار وجود دارد.
نمی توانیم بگوییم که این نوع از آف ست دائمی است یا با گذشت زمان نزول رتبه پیدا می کند، اما حداقل به طور قطع بگوییم که یک عنوان جالب و متن متا تاثیر زیادی بر میزان کلیک ها دارد و بنابراین یک راه غیر مستقیم برای تاثیر گذاشتن بر “رنکینگ آشکار” است. ما قصد داریم در آینده چند تست دیگر در رابطه با سنجش اثر Pogosticking و تاثیر آن روی رنکینگ یک صفحه انجام بدهیم.
Pogosticking زمانی رخ می دهد که یک کاربر موردی را در گوگل جستجو می کند و بعد روی یک نتیجه کلیک کرده اما سریعا به صفحه نتایج بازمی گردد و روی یک نتیجه دیگری کلیک می نماید. این نوع رفتار نشان دهنده نارضایتی فوری از نتیجه است.
منبع : Searchengineland
نکته ی بسیار مهم در کسب و کار و فعالیت های اینترنتی، داشتن یک سایت با طراحی ایده آل است که بتواند…
جلسه برترین های سئو در ایران با حضور فعالان عرصه سئو و بهینه سازی سایت در 14 آبان ماه 1395 با حضور…
اجلاس کشوری دکترین نوین در رهبری بنگاه های اقتصادی در سالن همایشهای بین المللی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در شهر…
افتخاری دیگر برای فست سئو : شرکت فست سئو در کتاب طلائی “نام نیک برند نیک” ثبت گردید. با هدف شناسایی و…
جریمه سایت توسط گوگل بطور کلی تا زمان اصلاح آنچه اشتباه است طول می کشد. مت کاتز می گوید: مدت زمان پنالتی…
اگر که سئو رایگان به تنهایی نتیجه دلخواه شما را ارائه نمی کند، وقت آن است از شرکت بازاریابی موتورهای جستجو کمک…
دیدگاه کاربران
سلام.من برای افزایش ctr از افزونه Yet Another Stars Rating برای ستاره دار کردن در نتایج گوگل استفاده کردم اما ستاره ها نمایش داده نمیشه.باید از گوگل وبمستر تغییری بدم یا تنظیمات افزونه؟ لطفا راهنمایی کنید که بتونم فعالش کنم
من خودم از All In One Schema.org Rich Snippets استفاده می کنم و راضی هستم. شما هم امتحان کنید
سلام،ممنون بابت این مقاله پر مفهوم.
فرض کنید سایتی داریم که در صفحه 6 گوگل هست(با کلمه کلیدی مد نظر خودمون)
و بعد این سایت فیلتر میشه اما با این حال ما به لینک بیلدینگمون ادامه میدیم،آیا این سایت بالا میاد؟
در کل منظورم اینه آیا فیلترینگ روی بالا اومدن و نیومدن سایت ها در گوگل تاثیر داره؟
پیشاپیش ممنونم از پاسختون.
سوال خوبیه . شما از طرف گوگل فیلتر نمیشید و فقط از طریق کشور خودتون فیلتر میشید پس در نتیجه این کار مشکلی نداره ولی به دلیل اینکه بسیاری از بازدیدکنندگان ممکنه دسترسی به سایت نداشته باشن و ctr سایت پایین بیاد هم می تونید رتبه خودتون رو از دست بدید هم اینکه رتبه گرفتن سخت بشه ولی برای اینکه بتونید ادامه بدید راه های زیادی وجود داره
سلام،ممنونم از اینکه جواب دادید.
متاسفانه همونطور که مطلع هستید و میدونید بخاطر خرج هایی که کردیم امکان ریسک برای چینج آدرس سایت وجود نداره و میخوام که همین دومین بیاد بالا.
با اینحال فکر میکنید اگه به مدت طولانی مدت،توی فروم ها،پروفایل ها به صورت طبیعی لینک بیلدینگ کنم،(که اکثرشون هم بدون آنکر تکست هستند و فقط میشه ادرس سایت رو گذاشت) تاثیری در بالا اومدن داره ضمن اینکه فیلتر هستیم؟
و اینکه فرمودید: “برای اینکه بتونید ادامه بدید راه های زیادی وجود داره”
میشه راهنمایی بیشتری بفرمایین؟
ممنونم
حتما تاثیر داره ولی اینکه تو چه سایتی این کار انجام بشه مهمه ولی از لینک بیلدینگ داخلی بیشتر استفاده کنید تاثیرش بهتره