زیردامنهها یا زیرشاخهها !!! آدرس وبسایت و انتقال به صفحات مختلف یک سایت برای سئو مهم هستند، اما عناصر ساختار سایت مانند زیردامنهها و زیرشاخهها را در نظر بگیرید.
تقاوت بین زیردامنهها و زیرشاخهها
زمانی که از زیردامنهها خود استفاده میکنید، آدرس سایت شما به صورت زیر است:
Subdomian.domain.com
این گزینه بیشتر برای سایتهای کسبوکار مفید است که محتوای دامنه فرعی با دامنه اصلی متفاوت است. برای مثال سایتهایی که تالارگفتگو دارند، آن را در بخش دامنه فرعی جدا میکنند برای مثال:
forum.contentsite.com
برخلاف دامنه فرعی، زیرشاخهها پس از نام سایت میآیند.
Domain.com/subdirectory
تفاوت تنها در نگارش نیست. بلکه به نوع محتوا نیز بستگی دارد. اگر محتوای فرعی با محتوای اصلی متفاوت باشد از دامنه فرعی استفاده میشود و در غیر اینصورت از دسته بندی فرعی استفاده میشود.
مزیتهای سئو زیردامنهها
گوگل معمولا تعداد نتایج جستجو را به ازای دامنه محدود میکند. برای مثال اگر دامنه ای با چند دستهبندی و 10 نتیجه مرتبط داشته باشید، گوگل 2 یا 3 مورد را نشان میدهد، اما اگر 5 زیردامنه داشته باشید به ازای هر کدام 2 تا 3 نتیجه نشان داده خواهد شد.
مزیت دیگر، قرار دادن کلمات کلیدی در نامهای دامنه فرعی است.
معایب سئو زیردامنه ها
تعیین و مدیریت زیردامنه دشوار است. عیب عمده آن این است که زیردامنهها همیشه متریکهای دامنه اصلی را به ارث نمیبرد. در این صورت باید آنها را از صفر بهینه سازی کنید.
مزیتهای سئو زیرشاخهها
1. میتوان کلمات کلیدی را در زیرشاخهها قرار داد.
2. زیرشاخهها متریکهای دامنه اصلی را به ارث میبرد.
معایب سئو زیرشاخهها
اگر چندین صفحه مرتبط داشته باشید، گوگل به ازای هر دامنه 2 یا 3 صفحه را در صفحات جستجو اصلی نشان میدهد و باقی آنها نشان داده نمیشوند.
چه زمانی از زیردامنه و چه زمانی از پوشه فرعی استفاده کنیم؟
از زیردامنهها برای عناوین بزرگتر استفاده کنید. برای مثال برای یک سایت بهداشت و درمان میتوان دامنههای مجزا برای هر گروه از بیماریها داشت و میتوان زیرشاخهها برای بیماریها مجزا در هر گروه ایجاد کرد. اگر علاوه بر سایت، انجمن و یا وبلاگ دارید از زیردامنه استفاده کنید.
زیردامنهها یا زیرشاخهها !!!!