02146011014 پشتیبانی سریع

سئو چیست ؟

1955 بازدید
سئو چیست ؟
بارها بیان کرده ایم که به منظو داشتن سایتی ایده آل با رتبه بالا از جانب گوگل باید همواره به بهینه سازی سایت براساس اصول سئو توجه داشت. روش هایی که برای سئو سایت به کار می رود به دو دسته تقسیم می شوند:
  • سئو ارگانیک یا سئو طبیعی
  • سئو کلاه سیاه

سئو ارگانیک به کلیه روش های طبیعی، قانونی و معتبر از نظر گوگل گفته می شود که تمامی افراد برای بهینه سازی سایت خود باید به سراغ این روش ها بروند. اگر چه تکنیک های سئو ارگانیک دیر جواب می دهند ولی همواره ماندگار هستند.

اما برخی از افراد به دنبال این هستند که در بازه زمانی کوتاهی بتوانند به نتیجه دلخواه خود برسند به همین دلیل از روش هایی استفاده می کنند تا گوگل را فریب داده و سریعا مسیر مورد نظر را طی کنند.

این روش در گروه سئو کلاه سیاه قرار دارد و جالب است بدانید که پس از مدتی گوگل متوجه این تخلف شده  و سایت مورد نظر را جریمه خواهد کرد.

هدف سئو ارگانیک

هدف نهایی سئو ارگانیک این است که بازدید کننده واقعی سایت را زیاد کند و این مسئله در مورد سایت های فروشگاهی اهمیت بیشتری دارد چرا که هر چه تعداد بازدید کننده واقعی زیاد شود به مراتب تعداد مشتری هم زیاد خواهد شد. لذا برای بهینه سازی سایت براساس سئو ارگانیک باید به چند مسئله توجه داشت:

  • آشنایی با روش های سئو ارگانیک
  • آشنایی با الگوریتم های گوگل
  • بهینه سازی سایت در بازه زمانی منظم
  • کسب اطلاعات در مورد روش های سئو ارگانیک متناسب با موضوع سایت خود

روش های سئو ارگانیک

تمامی سئوکارن توصیه می کنند که بهینه سازی سایت براساس سئو ارگانیک انجام شود چرا که شما نتیجه آن را در طولانی مدت به خوبی خواهید دید و در این صورت هم این شانس را به دست خواهید آورد که همواره در صفحه اول نتایج جستجوی گوگل باقی بماید و هم شانس بازدید از لینک های مختلف سایت بیشتر خواهد شد. لذا روش های مناسب برای سئو ارگانیک عبارتند از:

  • تولید محتوای مناسب براساس موضوع سایت، کلمات کلیدی، و…
  • به روز رسانی محتوای تولید شده
  • انتخاب عناوین مناسب برای لینک ها
  • به روز رسانی سایت متناسب با آخرین تغییرات سئو ارگانیک
  • ارائه نقشه سایت برای در دسترس بودن از نظر گوگل
  • ورود به شبکه های اجتماعی
  • بهینه سازی تصاویر داخل سایت
  • لینک های داخلی سایت همواره باید با محتوای تولیدی و موضوع سایت تطابق داشته باشد.
  • و…

اگر به دنبال کسب رتبه برتر و ماندگار از جانب گوگل هستید اصول سئو ارگانیک را در سایت خود پیاده کنید.

 

علم سئو

 

اگر شما قصد دارید وب سایتی را با هدف مورد نظر خود طراحی و راه اندازی کنید زمانی که به یک متخصص در این زمینه مراجعه می کنید به شما خواهد گفت که طراحی و مدیریت سایت باید براساس علم سئو انجام شود تا نهایتا بتوانید به نتیجه دلخواه دست یافته و در جستجوهای گوگل رتبه عالی را به دست بیاورید. اگر شما فرد تازه کار باشید حتما با این سوال در ذهن خود مواجه خواهید شد که علم سئو چیست؟

به پیشنهاد می کنیم قبل از راه اندازی سایت، موضوعات مرتبط با حرفه خود را در گوگل سرچ کنید. چه نتیجه ای را مشاهده می کنید؟ صفحه ای در برابر چشمان شما ظاهر می شود که در آن لینک سایت های مرتبط با موضع سرچ شده قرار گرفته است.

اما آیا تا به حال از خود پرسیده اید که این سایت ها بر چه اساس مرتبط می شوند؟ در اینجاست که علم سئو اهمیت خود را نشان خواهد داد.

وظیفه رتبه بندی سایت ها بر عهده گوگل است. گوگل به کمک ابزارهای خود در تمامی صفحات یک سایت جستجو کرده و همه موارد را بررسی می کند. سپس رتبه ای را به وب سایت مربوطه اختصاص خواهد داد.

هر چه سایت شما از نظر بهینه سازی براساس اصول سئو در شرایط بهتری به سر ببرد این شانس را خواهید داشت که در نتیجه رنکینگ گوگل، رتبه بهتری را به دست بیاورید. به همین دلیل است که توجه به علم سئو در مدیریت تمامی سایت ها بسیار تاکید می شود.

اهمیت علم سئو در بهینه سازی سایت

هیچ کس نمی تواند منکر نقش سئو در ارتقا سطح کیفی سایت ها بشود چرا که رتبه بندی گوگل دقیقا براساس علم سئو و اصول آن انجام می گیرد. شاید برای شما دانستن این مطلب جالب باشد که تاثیرات علم سئو بر روی یک سایت به صورت زنجیره ای و به هم پیوسته است به این صورت که:

  • علم سئو با کمک ابزارها و راهکار خود کمک می کند تا گوگل رتبه بهتری به سایت شما داده و نهایت سایت شما در 3 لینک صفحه اول جستجوی گوگل قرار گیرد.
  • در این شرایط زمانی که کاربر موضوع مرتبط با سایت شما را در گوگل سرچ می کند شانس بازدید او از سایت بالا رفته و به مراتب حجم کاربر و ترافیک سایت بیشتر می شود. همین افزایش ترافیک سایت یکی از ملاک های رتبه بندی گوگل در زمان های بعدی است.
  • به دنبال این اتفاق علم سئو نهایتا کمک می کند که استقبال بیشتری از خدمات و کالاهای شما شده و درآمدتان افزایش یابد.

اگر به دنبال راه اندازی وب سایت آینده دار و ماندگار هستید فراموش نکنید که کلید موفقیت شما، علم سئو است.

 

همراه با فست سئو

 

 

سئو چیست ؟

 

سئو یا بهینه سازی موتور جستجو یک روند فنی، تحلیلی و خلاق برای ارتقاء و بهبود دید یک وب سایت است.
سئو چیست ؟ SEO مخفف Search Engine Optimization به معنی بهینه سازی موتور های جستجوگر بوده که بخش اعظم آن متعلق به گوگل است. اصولی از استراتژی ها، تکنیک ها و تاکتیک های افزایش کمی بازدید کنندگان و تبدیل آن ها به بازدید کنندگان کیفی (مشتریان) در یک سایت با افزایش رنکینگ در نتایج جستجو یا SERP شامل Google، Bing، Yahoo و دیگر موتور های جستجو است که نیازمند CTR بالاست.

سئو چیست – شاید درک مفهوم سئو برای افرادی که در این زمینه تخصص ندارند مشکل باشد اما به هر حال هر فردی که وب سایتی را راه اندازی و مدیریت می کند لازم است که با اصول سئو به خوبی آشنا بوده  و سایت را بر این اساس بهینه سازی نماید.

با توجه به اهمیت این موضوع لازم دانستیم که به بررسی سئو به زبان ساده بپردازیم تا به خوبی متوجه کاربرد و نقش سئو در موفقیت های شغلی خود از طریق وب سایت شوید.

هدف از راه اندازی یک سایت چیست؟ شما هزینه ای را برای طراحی سایت و بارگذاری آن صرف می کنید تا نهایتا از این طریق بتوانید شغل و کسب و کار خود را به مردم معرفی نمایید. هر چه شما در این زمینه موفق تر عمل کنید در نتیجه تعداد کاربران سایت و نهایتا تعداد مشتریان شما بیشتر خواهد شد. اما رسیدن به این مرحله نیازمند بهینه سازی سایت براساس اصول سئو است.

در تعریف سئو به زبان ساده این گونه می توان بیان نمود که سئو کمک می کند تا سایت شما از نظر گوگل به عنوان یک وب سایت عالی شناخته شده و در نتیجه رتبه بسیار مناسبی را به دست بیاورد.

این عمل منجر می شود که سایت در صفحه اول نتایج جستجوی گوگل و حتی در سه لینک اول قرار گرفته و آنچه ثمره این رویداد خواهد بود، دیده شدن سایت توسط تعداد کاربران بیشتر و نهایتا افزایش مشتری است.

 

سئو چیست

سئو چیست

 

سئو چیست – فاکتورهای مهم در افزایش رنکینگ سایت

 

اگر می خواهید در رتبه بندی یا رنکینگ گوگل جایگاه بالاتری را به دست بیاورید لازم است به 3 فاکتور مهم توجه داشته باشید:

  • طراحی سایت

قبل از هر چیز شما باید سایتی را راه اندازی کنید که از نظر ساختار، سرعت بارگذاری، محتوای مطالب، خدمات و…ایده آل بوده و منجر شود که کاربران به سادگی و بدون هیچ مشکلی بتوانند به خدمات سایت دسترسی داشته و همچنین مطالب وب سایت برای آن ها مفید باشد تا مدت زمان ماندن آن ها در سایت بیشتر شده و همین مسئله از نظر گوگل یک امتیاز ویژه محسوب می شود.

  • سئو داخلی

منظور از سئو داخلی، رسیدیگی به قسمت های مختلف سایت خودتان است. باید تمامی صفحات سایت را روزانه بررسی نموده و در صورت نیاز به روز رسانی کنید. به عنوان نمونه می توان به تولید محتوا، به روزرسانی کردن محتوا، قرار دادن عکس، ویدیو و… اشاره نمود.

  • سئو خارجی

سئو خارجی به مجموعه اقداماتی همانند تبلیغات اینترنتی، قرار دادن لینک سایت در وب سایت های مرتبط و…گفته می شود که شما در ارتباط با سایت های دیگر به منظور معرفی وب سایت خود انجام می دهید.

سئو چیست – سئو نهایتا باعث می شود که شما حجم بیشتری از کاربران را به سمت وب سایت خود جذب کرده  و فروش محصولات خود را افزایش دهید. سئو نقش یک بازاریاب را ایفا می کند که هر چه بهتر عمل کند، تعداد مشتریان بیشتری را به سمت وب سایت جذب خواهد کرد.

 

تکنیک های سئو

 

تکنیک های سئو عبارتند از:
– White Hat SEO یا سئو کلاه سفید (مطلوب گوگل)
– Black Hat SEO یا سئو کلاه سیاه (خط قرمز گوگل)
– Grey Hat SEO یا سئو کلاه خاکستری (سئو کلاه سیاه با ظاهر سفید)
ترافیک ارگانیک از طریق تکنیک کلاه سفید حاصل می شود و تکنیک کلاه سیاه دیر یا زود به فرود در نقطه قرمز گوگل (پنالتی) می انجامد. سئو کلاه خاکستری امروز، سئو کلاه سیاه فرداست.

 

همراه با فست سئو

 

 

سئو چیست – انواع سئو سایت

 

انواع سئو سایت شامل 3 تکنیک اصلی به شرح زیر است:
1 – On-Page SEO (سئو داخلی سایت)
اشاره به عناصر وب سایت (محتوا) شامل عنوان صفحه، توضیحات متا، متا تگ ها، لینک SEO Friendly ، تگ body ,h1, h2, h3, h4، چگالی کلمات کلیدی، سئو تصاویر و لینک های داخلی است.
2 – Off-Page SEO (سئو خارجی سایت)
اشاره به بک لینک ها شامل شبکه های اجتماعی، وبلاگ نویسی، بازاریابی وبلاگ، بازاریابی انجمن (Forum)، ثبت سایت در موتور های جستجو، بازاریابی ویدئویی، ثبت سایت در لیست محلی (مانند Google local، maps،yahoo local، سایت های زرد و …) است.
3 – Technical SEO (سئو فنی سایت)
متمرکز بر Crawler ها و ایندکس محتوا و اشاره ساختار سایت از جمله استفاده از پروتکل امن HTTPS، ساختار URL ها و لینک های داخلی دارد. رتبه بالا معلول سرعت بالای سایت و سرعت بالا معلول قالب های ساده، بهینه سازی تصاویر، محدود کردن Redirect ها، Mobile Friendly Website، داده های ساختار یافته و عدم استفاده از محتوای تکراری است.

 

انواع سئو سایت

انواع سئو سایت

 

سئو چیست – سئو پی آر (SEO PR)

 

الگوی سئو پی آر (Public Relation For SEO) ترکیبی از سئو و روابط عمومی است که برای ایجاد ترافیک سایت بکار می رود.

یک استراتژی روابط عمومی آنلاین حقیقی از طریق رسانه های اجتماعی، کاوش جهانی و رویکرد چند مجرایی در جهت ارتقاء سئو یک نام تجاری که با افزایش و بهبود دید مشتری در جهت ایجاد توجه، آگاهی و اعتماد برای اندازه گیری ROI انجام می شود. سئو پی آر نیازمند حفظ تمرکز کاربر، تمرکز بر ابتکار و شبکه های اجتماعی و درک سیگنال های اعتبار گوگل است.

 

سئو چیست – تفاوت سئو پی آر و ORM

 

مدیریت شهرت آنلاین یا ORM با استفاده مناسب از جستجوگر ها و تاکتیک های دیگر برای ایجاد و حفظ تصویر مثبت از یک برند یا نام تجاری، شرکت و یا شخص انجام می شود و یک کمپین شهرت به ایجاد محتوای مثبت متکی است. نوعی روابط عمومی فنی که از بازاریابی محتوای سلطه جو و سئو استفاده می کند. این تفاوت سئو پی آر و ORM است.

 

سئو چیست – موتور های جستجو و سئو

 

موتور های جستجو و سئو بر یکدیگر تاثیر مستقیم دارند. آن ها برنامه های نرم افزاری یا ابزار مبتنی بر وب با توانایی و ویژگی های خاص خود هستند که اسناد و فایل ها را طبق کلمه کلیدی خاص جستجو کرده و لیستی از اسناد را بر اساس اهمیت آن ها در نتایج SERP به نمایش می گذارند و این کار با استفاده از الگوریتم های مختلف بطور خاص در سیستم هایی مانند گوگل، بینگ و یاهو! تعیین می شود.

موتور های جستجو برای Fetch کردن اسناد از Spider ها استفاده می کنند. برنامه دیگری به نام Indexer پس از خواندن این اسناد، آن ها را بر اساس کلمات موجود در آن ها ایندکس می کند. هر یک از موتور های جستجو از الگوریتم های اختصاصی خود برای ایجاد چنین شاخص هایی استفاده می کنند و نتایج هدفمند را برای Query ها نمایش می دهند.

نکته: بهترین معیار های سئو سایت باید از طریق مشاهده و آزمون و خطا تعیین شود.

 

فاکتور های سئو و رتبه بندی گوگل

 

گوگل با سهم 76 درصد به عنوان بزرگترین موتور جستجوی جهان، محبوب ترین و پرکاربرد ترین موتور جستجوگر در میان کاربران است. افزایش رنکینگ سایت در گوگل نیازمند رعایت قوانین سئو آن است.

گوگل برای جلوگیری از نقض قوانین خود از الگوریتم های خود استفاده می کند. همچنین با ارائه ابزار های رایگان سئو که پرکاربرد ترین آن ها Google Webmaster گوگل وبمستر تولز، گوگل آنالیتیک Google Analytics است. فاکتور های سئو و رتبه بندی گوگل عبارتند از:
– URL ها و محتوا
– UI یا رابط کاربری
– قوانین خاص الگوریتم ها
– Brand signals و Social Signals
– Pop-up به رتبه بندی شما صدمه می زند.
– عوامل تکنیکال بعنوان پیش نیاز رتبه بندی
– بک لینک (استراتژی بک لینک کم و مستمر)
– عوامل اسپم سایت on-page و Off-page
– Domain یا دامنه شامل سن دامنه، کلیدواژه های دامنه، تاریخ انقضا، پسوند دامنه

– و موارد دیگر

 

فاکتور های سئو و رتبه بندی گوگل

فاکتور های سئو و رتبه بندی گوگل

 

سئو چیست – الگوریتم های گوگل سئو

 

هر کدام از الگوریتم های گوگل سئو طبق قوانین تعریف شده خود وظیفه ای دارند که بر بهینه سازی سایت موثر است.
– الگوریتم پاندا گوگل : بصورت ماهانه اجرا می شود. ضد محتوای بی کیفیت، سرقت ادبی و UX ضعیف.
– الگوریتم گوگل پنگوئن : ضد سایت های اسپم، دریافت بک لینک از سایت های نامرتبط، PBN و پولی.
– الگوریتم دزدان دریایی گوگل : ضد سایت ها با گزارش نقض قوانین حق تکثیر و سرقت محتواست.
– الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل : وظیفه تولید نتایج مرتبط با درک بهتر معنای Query ها.
– الگوریتم کبوتر گوگل : ارائه نتایج با کیفیت و متناسب با جستجوی محلی.
– الگوریتم موبایل گدون گوگل : افزایش رتبه صفحات موبایل دوستانه در SERP و تنزل رتبه های بدون نسخه موبایلی.
– الگوریتم RankBrain گوگل : ارائه نتایج بهتر جستجو بر اساس ارتباط و یادگیری ماشین.
– الگوریتم Possum گوگل : ارائه نتایج متنوع و بهتر بر اساس مکان جستجوگر ها و آدرس کسب و کار.
– الگوریتم Fred گوگل : آخرین الگوریتم گوگل و الگوریتم جدید گوگل در سال 2017 که وظیفه فیلتر سایت ها با کیفیت پایین و محتوای آگهی محور را دارد.

 

سئو چیست – رتبه الکسا سایت و سئو

 

سایت الکسا به آدرس Alexa.com در سال 1996 توسط شرکت تابعه مستقر در کالیفرنیا Amazon.com تاسیس شد و به جمع آوری اطلاعات ترافیک سایت های تجاری اختصاص یافت. الکسا شاخصی برای نشان دادن تعداد بازدیدکنندگان و میزان محبوبیت با نمایش رتبه جهانی و کشوری سایت ها و وبلاگ ها در میان رقبایشان است.

رتبه جهانی الکسا در گوگل 1.578 است. رتبه الکسا و سئو بر اساس داده های 3 ماه اخیر ترافیک سایت است. سایت با بازدید بیشتر رتبه الکسای کمتری دارد. گوگل به عنوان پربازدید ترین سایت و فیس بوک، یوتیوب، و یاهو نیز پشت سر آن قرار دارند.
نقاط ضعف الکسا چیست؟ رتبه بندی الکسا مناسب است اما تمام وب سایت ها نوار ابزار الکسا ندارند. بنابراین سایت های زیادی با ترافیک بالا هنوز رتبه بندی نشده اند. پس رتبه جهانی الکسا نسبی بوده و ممکن است کاملا درست نباشد.

حجم نمونه مخاطبان آن بسیار کوچک بوده و براحتی می تواند به بازی گرفته شود یا تحت تاثیر و نفوذ قرار گیرد. بنابراین الکسا نمی تواند ابزار مطلق برای سنجش سئو سایت باشد.

 

سئو چیست – فاکتور های سئو و رتبه بندی سایت الکسا

 

فاکتور های سئو و رتبه بندی سایت الکسا حول محور موارد مشخص شده و طبق ارقام بدست آمده از سایت ها، رتبه سایت را مشخص می کند.
– URL ها و محتوا منحصربفرد
– Pagespeed وPageviews
– اولین تجربه کاربری (UX) موبایل
– Time on Site و Bounce Rate
– Social signals و سیگنال بازدیدکنندگان
– Technical Factors و Featured snippets
– Search Visits بهمراه کیفیت و تنوع بازدید کنندگان
– Local و Backlink ها (دریافت لینک از سایت های مرتبط)

 

الکسا

الکسا

 

خزنده های گوگل

 

با ساخت یک ایندکس، موتور های جستجو مناسب ترین صفحه وب برای جستار شما را نشان می دهند. اما این شاخص بطور مکرر تغییر می کند. روزانه وب سایت های جدید اضافه می شوند، صفحات وب طراحی مجدد می شوند، فایل های جدید آپلود می شوند و … .

به این دلیل که اینترنت یک نهاد پویا است، موتور های جستجو نیازمند ابزاری برای بروز ماندن ایندکس خود هستند. در اینجاست که کراولر Crawler ها روی کار می آیند. این روبات های خودکار صفحات وب را برای اطلاعات کاوش می کنند. آن ها لینک ها، تصاویر، فیلم ها و فایل های دیگر را ایندکس می کنند.

چگونگی استفاده موتور های جستجو از کراولر ها (خزنده ها) برای ایجاد صفحات نتایج جستجو:

  1. کشف: خزنده ها وب سایت شما را از طریق یک لینک از وب سایت دیگر یا از طریق افزودن URL صفحه پیدا می کنند. در حال حاضر گوگل لینک های href و src را دنبال می کند.
  2. ایندکس (فهرست کردن): صفحات وب پردازش و ایندکس می شوند. توجه داشته باشید که تمام انواع محتوا قابل ایندکس شدن نیستند. (بعنوان مثال برخی انواع رسانه های غنی یا صفحات پویا).
  3. نتایج: هنگامی که شما یک پرس و جو را وارد می کنید، موتور های جستجو ایندکس های خود را تجزیه و تحلیل کرده و مناسب ترین صفحات وب را به شما نمایش می دهند.

به منظور نشان دادن بهترین نتایج از ایندکس خود، موتور های جستجو نیازمند استفاده از سیستم رتبه بندی هستند وعوامل متعددی است که در نظر گرفته می شوند و درک این عوامل برای موفقیت SEO شما ضروری است.

 

سئو چیست – خدمات سئو

 

خدمات سئو جهت ارتقاء رتبه و افزایش ترافیک ارگانیک نتایج جستجو ارائه می شود. همچنین موجب اطمینان از دسترس پذیری وب سایت و افزایش شانس مکشوف شدن در نتایج موتور جستجو است.

فست سئو ارائه دهنده خدمات سئو و بهینه سازی سایت طیف گسترده ای از پکیج ها و آپشن های سئو با تعرفه سئو یک بار پرداخت برای سایت های کوچکتر و تعهد پرداخت ماهانه به ازای عملکرد و پشتیبانی مداوم بر اساس نیاز مشتری ارائه می دهد. این خدمات شامل موارد تعریف شده در حوزه های سئو هستند اما محدود به آن ها نیستند!
سخن آخر:
برای درک بهتر جمله سئو چیست بایستی مانند گوگل به فکر ارائه یک ارزش واقعی به مشتری در دراز مدت باشید. اجرای الزامات فنی گوگل یک شعبده بازی برای موفقیت نیست اما انجام آن در سراسر صفحات سایت موثر بوده و دچار پنالتی گوگل نمی شوید. همواره به یاد داشته باشید: بهینه سازی بیش از حد = اسپم

 

چرا موتورهای جستجو به سئو نیاز دارند؟

 

موتورهای جستجو به سئو (Search Engine Optimization) نیاز دارند به دلایل زیر:

  1. بهبود رتبه‌بندی: سئو به شما کمک می‌کند تا وبسایت یا صفحه شما در نتایج جستجوی ارگانیک (غیرپرداختی) موتورهای جستجو بهتر قرار بگیرد. با بهبود رتبه‌بندی، احتمال دیده شدن وبسایت شما توسط کاربران جستجو کننده افزایش می‌یابد.
  2. جلب ترافیک هدفمند: با بهینه‌سازی محتوا و عناصر فنی وبسایت برای موتورهای جستجو، شما می‌توانید ترافیک هدفمندتری را به وبسایت خود جذب کنید. با بهبود سئو، مخاطبانی که به دنبال محتوای مرتبط با کسب و کار شما هستند، بهترین فرصت را برای رسیدن به وبسایت شما خواهند داشت.
  3. اعتماد و اعتبار: موتورهای جستجو به سئو کمک می‌کنند تا وبسایت شما به عنوان یک منبع معتبر و قابل اعتماد شناخته شود. وقتی وبسایت شما در صفحات اول نتایج جستجو قرار دارد، این باعث افزایش اعتماد کاربران به کسب و کار شما می‌شود.
  4. رقابت با سایر رقبا: بازار آنلاین پر از رقبا و رقابت است. با بهینه‌سازی سئو، شما می‌توانید در مقابل رقبا خود برتری کسب کنید و در صدر نتایج جستجو قرار بگیرید. این به شما امکان می‌دهد تا بیشترین ترافیک و مخاطبان را جذب کنید و بیشترین سهم بازار را دریافت کنید.
  5. بهبود تجربه کاربری: سئو شامل بهینه‌سازی فنی و محتوایی وبسایت است. با بهبود این عناصر، تجربه کاربری کاربران در وبسایت شما نیز بهبود می‌یابد. این امر می‌تواند به افزایش نرخ تبدیل و بهبود رضایت کاربران کمک کند.

به طور کلی، سئو ابزاری است که به شما کمک می‌کند تا وبسایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه کرده و نتایج خوبی در جستجوهای آنلاین کسب کنید.

 

 02146011014